Braziliaanse Showmaster wint de Masters

  • 30/07/2010

De Jumping Peel & Maas Masters wederom een spektakel!

SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

SONY DSC

 

 

 

 

Maar liefst 4 combinaties wisten alle 4 de rondes foutloos door te komen. En dit garandeerde een spannende barrage.

Met hindernissen tot een hoogte van 1.60m in de barrage bleek de Braziliaan Carlos Ribas de snelste. Daarmee hield hij ook de eer van de mannen hoog. Aangezien de overige barrage kandidaten allen vrouwen waren.
Ribas trad op als een showmaster en liet het publiek genieten van zijn enthousiasme! Zijn cap vloog de lucht in zodra hij wist dat zijn wint zeker was.En nam daarna nog een vreugdesprong over 1 van de hoge sprongen, en liet het daarbij niet  na om even naar het publiek te zwaaien.

De winnares van vorig jaar Malin Parmler wist een prachtige derde plaats te behalen. Dit deed zij wederom met het paard Simone. Echter dit maal met extra bagage aangezien Malin in blijde verwachting is.

De tweede plaats was voor de strijdlustige en ambitieuze  Caroline Poels. Zij had haar bruine ruin Valley (v. Andiamo) gezadeld. Haar snelle barragerit duurde toch nog 2 seconcen te lang om de winst te kunnen pakken.

Het publiek dat in grote aantallen was toegestroomd had een avond met prachtige paardensport meegemaakt. En deze prachtige avond werd door vele nog gevierd in de grote tent.