Anky van Grunsven en Sjef Janssen te gast bij Grand Café De Sport

  • 09/07/2015

Anky van Grunsven en Sjef Janssen te gast bij Grand Café De Sport

Op de eerste avond van Jumping Peel & Maas komen diverse topsporters en coaches bijeen ten behoeve van het goede doel. In samenwerking met Kiwanis Club Peel en Maas vindt op 22 juli de tweede editie van het Grand Café de Sport plaats bij Stal Hendrix in Kessel. De hippische sport wordt deze avond vertegenwoordigd door Anky van Grunsven en Sjef Janssen.

Vorig jaar mocht de presentator van deze ‘Limburgs gezellige’ rondetafelgesprekken onder andere Jeroen Dubbeldam nog het hemd van het lijf vragen. Nu schuiven meervoudig Olympisch medaillewinnares Anky van Grunsven en haar partner Sjef Janssen, bondscoach van het Belgische dressuurteam, aan. Voetbalgrootheden Bert van Marwijk en Mark van Bommel zijn van de partij, evenals sportcoach en algemeen directeur van PSV, Toon Gerbrands.

Transfers, motivatie en hoogte- en dieptepunten worden besproken en vergeleken. Hoe privé en werk te combineren of juist te scheiden, plus humoristische quotes komen het publiek ter oren in de sfeervolle ambiance van het VIP-paviljoen.

De gehele opbrengst van de entreegelden wordt gedoneerd aan het Jeugdsportfonds Limburg. Deze organisatie creëert sportkansen voor Limburgse kinderen, die zonder financiële steun geen lid kunnen worden van een sportclub.

Voor meer informatie over de kaartverkoop: Kiwanis / Grand Café De Sport

11165155_932670256793489_4653226628996309695_n