Ansems zegeviert in Z rubriek

  • 27/07/2012

Jack Ansems zegeviert in Z rubriek

Emile-Tacken---FaraoHet publiek werd getrakteerd op mooie sport en snelle ritten.

Het was bijna geen verrassing dat Jack Ansems de Z rubriek zou winnen. De springruiter stond al vroeg in de wedstrijd aan de leiding met zijn Indoctro-zoon Remmits Zero Tolerance met een barragetijd van 37,68 seconden. Thijs Derks uit Zeeland wist pas veel later in de wedstrijd Ansems’ tijd te kloppen maar moest de leiding in het klassement afgeven aan Rob Heyligers met zijn 8-jarige Hemmingway merrie Zeline. Heyligers zette een tijd neer van 35.86 seconden.

Rob-Heyligers---ZelineHelaas voor de beide heren kwam Ansems nog één keer terug in de ring en zadelde hiervoor zijn paard Remmits Atlantis (Padinus x Guidam). Met deze 7-jarige donderbruine ruin zette Ansems opnieuw een hele snelle barragetijd neer van 33,05 seconden. Geen van de concurrerende deelnemers wist deze tijd nog te verbeteren.

Vanwege het grote deelnemersveld (124 combinaties) heeft de organisatie gekozen voor een twee-prijzen-stelsel. Hierdoor ziet de top drie er respectievelijk als volgt uit:

Eerste prijs: Jack Ansems & Roy Heyligers
Tweede prijs: Thijs Derks & Jack Ansems
Derde prijs: Emile Tacken & Maikel van der Vleuten

Jack-Ansems---Remmits-AtlantisThijs-Derks---FernandoKlik op de link hieronder voor de gehele uitslagenlijst van de Z-rubriek tijdens Jumping Peel & Maas.

  — Uitslagen —