Chantal Regter grijpt de Hunland Roemenië Prijs

  • 28/07/2012

Regter grijpt Hunland Roemenië Prijs

Kessel: 28 juli 2012 

Chantal-Regter---PrijsuitreikingTopruiters met lef in de top drie klassering van de finale Z springen tijdens Peel & Maas. De Albergse amazone Chantal Regter voerde de lijst aan met haar achtjarige Heartbreaker-zoon Zendo. De tweede plaats was voor Rob Heyligers met de merrie Zeline en de derde plek ging naar de Canadese amazone Sara Johnstone met het paard Brennero. Brennero is in eigendom van Stal Hendrix.

Vanwege de vele regen die was gevallen in de nacht van vrijdag op zaterdag  begon de rubriek één uur later dan gepland. Maar toen de piste eenmaal in gereedheid was gebracht konden de 110 deelnemers een gooi doen naar de prijzen. De tijd stond scherp en de lijnen waren lang en moeilijk. Dat bleek wel uit het feit dat slechts 20 combinaties zich hadden gekwalificeerd voor de barrage.  

Rob-Heyligers---Zeline2Regter: ‘Zendo is een heel gemotiveerd paard maar is van nature niet zo snel. Ik ga met hem meestal niet voor de snelste tijd. Maar omdat hij gister in het 1.35m ook dubbel nul was dacht ik; laat ik het vandaag maar eens proberen.” Dat legde Regter geen windeieren, ze ging er vandoor met de Hunland Trade Roemië Prijs door 0.40 seconden sneller te zijn dan Heyligers. 

— Uitslagen —