DEELNEMERSLIJSTEN / STARTLIJSTEN / UITSLAGEN

  • 19/07/2015

Voor deelnemerslijsten / startlijsten / uitslagen klik hieronder.

CONCOURS.NL

Startlijsten voor de ponyrubrieken vind je via de volgende link > Ponystartlijsten

Ø  FINALES:

Op zaterdag zullen voor zowel de klasse Z en ZZ finales worden verreden.

·         Klasse Z   – 60 combinaties: open voor 30 beste combinaties van rubriek 4 &  beste 30 combinaties van rubriek 5.  (LET OP FINALE RIJDEN MET PAARD WAARMEE JE GEKWALIFICEERD BENT DUS GEEN ANDER PAARD)

Combinaties die niet geplaatst zijn voor de finale worden automatisch ingeschreven in de ‘consolation’ rubriek op vrijdag morgen (rubriek 7). Indien je niet wilt starten in deze rubriek graag tijdig doorgeven.

·         Klasse ZZ – 60 combinaties: open voor beste 60 combinaties van rubriek 8.  (LET OP FINALE RIJDEN MET PAARD WAARMEE JE GEKWALIFICEERD BENT DUS GEEN ANDER PAARD)

Indien je met 2 paarden gekwalificeerd bent mag je met 2 paarden starten in de finale.

Combinaties die niet geplaatst zijn voor de finale worden automatisch ingeschreven in de ‘consolation’ rubriek op zaterdag morgen (rubriek 10). Indien je niet wilt starten in deze rubriek graag tijdig doorgeven.

We verzoeken jullie om direct na afloop van desbetreffende rubriek door te geven op het secretariaat of je wel of niet wilt starten in de finale.

Ø  Wijzigingen – Afmeldingen:

Wijzigingen kunnen, per mail:info@yvonnevanbergen.nl, worden doorgegeven vóór dinsdag 21 juli 2015 (tijdens de wedstrijd is het niet meer mogelijk om te wijzigen)

Afmeldingen graag z.s.m. doorgeven in ieder geval vóór 17 juli 2015, na deze datum blijft het inschrijfgeld te verschuldigd conform art. 43 van het Wedstrijdreglement.