Derde editie Grand Café de Sport

  • 29/06/2016

Het Grand Café de Sport is een initiatief van Kiwanis Peel en Maas. Het begon allemaal in 2013, toen deze serviceclub op zoek was naar een nieuw, aansprekend fundraisingsproject. Al brainstormend ontstond het idee om het te koppelen aan Jumping Peel & Maas. Het imposante, speciaal voor dit internationale springconcours gebouwde VIP-paviljoen bood een uitgelezen kans om een fundraising te organiseren in een schitterende entourage.

Jumping Peel en Maas wordt georganiseerd door Stal Hendrix, waarvan Kiwanis-lid Paul Hendrix een van de eigenaren is. Dankzij de tomeloze inzet en het uitgebreide netwerk van hem en de andere leden van Kiwanis Peel en Maas lukt het ieder jaar om een avond te organiseren van ongekende allure.

De avond bestaat uit meerdere onderdelen. Centraal staat het ‘rondetafelgesprek’ met prominente Limburgse sportgasten, onder leiding van L1-presentator Sander Kleikers. Ook is er een veiling voor het goede doel. De aanwezigen kunnen bieden op verschillende bijzondere objecten, zoals originele kunst en unieke memorabilia. De opbrengst van de veiling en de kaartverkoop is bestemd voor het Jeugdsportfonds Limburg.In 2014 en 2015 was de avond een daverend succes en het is de verwachting dat ook in 2016 de kaarten snel uitverkocht zullen zijn.

GCdS2015-0275-BorderMaker