Eerste editie Grand Café de Sport bij Jumping Peel & Maas

  • 02/07/2014

Eerste editie Grand Café de Sport bij Jumping Peel & Maas

logo_GCdSAan de vooravond van Jumping Peel en Maas, op woensdag 23 juli, wordt voor de eerste maal een bijzonder event georganiseerd: Grand Café De Sport. In een gezellige en stijlvolle setting van een Grand-café ontvangen we op deze avond onder meer voetbaltrainer Sef Vergoossen, springruiter Jeroen Dubbeldam, hockeyster Maartje Paumen, mountainbiker Bart Brentjens en politicus Ger Koopmans (gedeputeerde provincie Limburg). Een gezelschap waar de komende tijd beslist nog meerdere grote namen aan toe worden gevoegd.

Gedurende twee sessies met “rondetafel-“gesprekken komen sport en gerelateerde onderwerpen aan de orde, waarbij uitvoerig zal worden teruggeblikt op het WK voetbal. Hippische sport en de Tour de France, die dan zijn ontknoping nadert, zullen de revue passeren.

De locatie van Grand Café De Sport is het VIP-paviljoen op het terrein van Jumping Peel en Maas. Het programma van de avond omvat naast gesprekken met een groot aantal boeiende persoonlijkheden ook een demonstratie, verzorgd door thuisruiters Michel en Timothy Hendrix. Er is de mogelijkheid om zich met vrienden te laten fotograferen in de echte Olympische bobslee van het Nederlandse team en ook kunnen alle bezoekers meedoen aan een leuke quiz waarmee zeer bijzondere prijzen te winnen zijn.

De opbrengst van Grand Café De Sport, dat wordt georganiseerd door Kiwanis Club Peel en Maas met medewerking van de organisatoren van Jumping Peel en Maas, gaat volledig naar het Jeugdsportfonds Limburg. Deze organisatie creëert sportkansen voor Limburgse kinderen die zonder deze steun om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportclub.

De entreeprijs bedraagt € 55,- per persoon. Dit is inclusief alle drankjes en een hapje. Het Grand Café biedt plaats voor 200 gasten, dus bestel snel je kaarten, want op is op.

Voor meer informatie, mail naar grandcafedesport@gmail.com of bel naar 06-14627643.