Ellis Görtz is de allersnelste pony ruiter!

  • 29/07/2011

Pony Corenzo foutloos in een flitsende rit!

EllisGortzMensen die vragen zijn te helpen, en dat gold ook voor Ellis Görtz. Zij wilde heel graag eens rijden op Jumping Peel & Maas. Ze vroeg Luc Steeghs of die een goed woordje voor haar kon doen, aangezien de rubriek op uitnodiging is. Luc regelde het, en Ellis was al blij! Hier mogen starten is toch een grote eer.

Ellis kwam met haar D pony uit in de klasse L. Ze rijdt de pony sinds het begin van dit seizoen. Alhoewel het op de wedstrijd met ups and downs gaat, is Ellis toch erg enthousiast over haar pony. “Mijne gaat heel hard. De hoogte in het parcours viel mee, maar er zaten leuke bochtjes in. Dit keer had ik geluk dat het zo goed ging. Hopelijk gaat het morgen net zo goed als vandaag maar dat is nog af te wachten.”

GercoSteeghsDe tweede plaats was voor Gerco Steeghs. Ja, de zoon van. Gerco kwam met zijn schimmel (welke gefokt was door de familie Hendrix) net wat snelheid te kort. Zijn oudere broer Kevin analyseerde het helder. Gerco komt wat snelheid te kort, dus hopen dat het morgen wat hoger staat. Dan is de kans groter dat Ellis een fout maakt. Onze Venlo (v. Indorado) kan wel wat hoger. 

De derde plaats was Sophie Schoonwater met haar palomino merrie Sky.

–   Foto’s   –