First Verdi aan kop in 4-jarigen rubriek

  • 24/07/2014

First Verdi en Tim van en Oetelaar aan kop in 4-jarigen rubriek

Vanmorgen trapte Jumping Peel & Maas af met de rubriek voor de 4-jarigen, gesponsord door Orthopedische kliniek Viasana en Paardenkliniek Venlo. Alle deelnemende combinaties werden door juryleden Eric van der Vleuten en Ad van de Wetering beoordeeld op de manier van springen en het gaan in het parcours.

Het bleek een fantastische start voor thuisruiter Tim van den Oetelaar, die met First Verdi (v. Verdi) een acht en een 8.5 verdiende en zo de eerste winst voor Stal Hendrix in de wacht sleepte.

De voormalig eigenaar van First Verdi, Rinus Blom, zag Kasper vd Bisschop in deze rubriek met zijn stalruiter Mitchel Sonneveld eindigden op de tweede plek. Sonneveld verzamelde met de Nabab de Reve-zoon een 8 en een 8.3.

John Steegs bezette de derde plaats. Met Favoriet HBC (v. Cantos) scoorde hij 7.9 en een 8.

Namens Kliniek Viasana reikte dhr. Jos Althuyzen de prijs uit. “Het is een mooie rubriek om aan bij te dragen en hij heeft een terechte winnaar.” Dhr. Althuyzen had zelf ook twee paarden meelopen in deze proef, maar die behaalde geen podiumplaats. “Het zijn beide nog hele groene paarden, maar het is mooi dat je progressie ziet”.

Jumping Peel en Maas 2014 © DigiShots

Jumping Peel en Maas 2014
© DigiShots