Girlpower door Nicole Caris & Sanne Thijssen op dag twee

  • 25/07/2019

De tweede dag van JPM stonden vanmorgen twee 1.35m rubrieken, klasse Z op het programma. In beide proeven ging een Limburgse amazone aan de leiding.

Chateau de Raay & Claassen Schilderwerken Prijs
In de eerste rubriek, gesponsord door Chateau de Raay & Claassen Schilderwerken, wist Nicole Caris uit Mariahoop van de in totaal 78 starters de snelste tijd te realiseren in de proef direct op tijd. Met de ultrarap springende Inolette (v. Calmiro JW) hield ze Teun Vestjens ruim twee seconden op afstand. Rodrigo Morgado bezette met Fanatiker (v. Diamant de Semilly) de derde plaats, terwijl Rene de Weert net vierde werd met Kojak-ruin Edelmanfee.

Accon AVM Prijs
In de tweede Z-rubriek van de dag, gesponsord door Accon AVM Prijs, wist Sanne Thijssen als enige onder de 60 seconden grens te duiken. Met de relatief onervaren merrie Huppeldepup (v. Tyson) snelde Thijssen door de finishlijn in 59.41 seconden. Beau Schuttelaar, die gister het ZZ won, sloot aan achter haar stalgenoot. Ze zadelde voor deze proef Arthos R-merrie Falou. Niels Bulthuis werd knap derde met Fangio (.v Fidji du Fleury).