Goede start Jumping Peel & Maas voor Pieter Keunen

  • 25/07/2013

Goede start Jumping Peel & Maas voor Pieter Keunen

Kessel: 25 juli 2013

luc_8014Pieter Keunen maakte een goede start op de eerste dag van thuiswedstrijd Jumping Peel & Maas. Hij won de springrubriek voor vierjarigen met de KWPN-goedgekeurde hengst El Primero. Alle deelnemende combinaties werden door juryleden Peter Bulthuis en Yves Houtackers beoordeeld op de manier van springen en gaan in het parcours. Er verschenen in totaal 74 combinaties aan de start.Pieter Keunen en El Primero (Numero Uno x Indorado) werden door de jury met een 9 beloond voor de manier van springen en een 8,2 voor het gaan in het parcours. Het cijfer voor de manier van springen telt twee maal mee. Daarmee kwam deze combinatie op een totaal aantal punten van 26,20.

luc_8000Op de tweede plaats eindigde Tim van den Oetelaar met Escada (Chacco Blue x Ircolando) met een puntentotaal van 25,60. Van den Oetelaar heeft een succesvol seizoen. Twee weken terug won hij al de Hendrix Competitie met de vierjarige bruine merrie Escada.

 

 

luc_8299Op de derde plaats eindigde Willem Greve met Acodora (Acodetto x Kingston). Zij kregen een 7,9 voor de manier van springen en een 8,5 voor het gaan in het parcours. Dit brengt het puntentotaal voor de ruiter uit Markelo op 24,30.

luc_8667

Juryleden: Yves Houtackers (links) & Peter Bulthuis

Juryleden: Yves Houtackers (links) & Peter Bulthuis