Gratis kindermiddagen – Milo’s Speelweide

  • 20/07/2015

Gratis kindermiddagen op Jumping Peel & Maas

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juli staan de terreinen van Stal Hendrix in Kessel niet alleen in het teken van springsport. De ponyrubrieken die op deze twee dagen verreden worden, hebben als sponsor Hermans Suikermaïs. Deze onderneming organiseert deze middagen de gratis toegankelijke Milo’s Speelweide. Hier kunnen de kleine bezoekers plezier maken met hun vriendjes, klasgenootjes of familie.

Speciaal op zaterdag vanaf 14.00 uur kunnen ruitertjes-in-de-dop gratis een ponyritje komen maken. Beide dagen is er een parcours uitgezet waar de kids te voet hun springkunsten kunnen testen. Mascotte Milo is er om mee te  kleuren, spelen en de stormbaan mee te beklimmen. De kinderen kunnen met Milo op de foto en vervolgens de deelnemers in de ponyrubrieken aanmoedigen.

Op vrijdag wordt de Hermans Suikermais ponyrubriek verreden en op zaterdag de Milo Grote Prijs ponyrubriek. Sportief en blij met suikermaïs erbij! Milo wil jou ontmoeten, kom je ook? De toegang en alle activiteiten van Milo’s Speelweide zijn gratis.

Sfeerimpressie: Youtube sfeerimpressie Milo’s Speelweide
Milo’s Speelweide: www.milospeelweide.nl
Hermans Suikermais: www.suikermais.nl

milo