Jumping Peel & Maas 2013 verzekerd van sterk deelnemersveld

  • 03/07/2013

Jumping Peel & Maas 2013 verzekerd van sterk deelnemersveld

3 juli 2013

Jumping Peel & Maas wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en is inmiddels uitgegroeid tot een van de top concoursen in de regio. Het evenement trekt ieder jaar vele bezoekers. De terreinen van Stal Hendrix Kessel zijn het decor van dit drie dagende durende concours. Het concours vindt plaats van 25 tot en met 27 juli.
Op de startlijsten van dit jaarlijkse concours prijken dit jaar opnieuw enkele bekende namen. Zo zal onder andere wereldkampioen Jos Lansink, Olympisch medaillewinnaar Maikel van der Vleuten en zijn vader Eric van der Vleuten, Leon Thijssen, Pieter Keunen en de organisatoren Tim en Michel Hendrix aan de start verschijnen tijdens het spring spektakel in het Limburgse Kessel.

Het programma bevat spannende rubrieken met op donderdag het Groepen Springen met Winning Round, aangeboden door Kuypers Kessel. Op vrijdag staat naast het pony-springen ook het Rabobank Jumping Peel & Maas Masterspringen op het programma. De Nederlandse top verzamelt zich op zaterdag voor het sluitstuk van het concours: de Grote Prijs van Jumping Peel & Maas, aangeboden door Hunland.

Bezoekers zijn van harte welkom van donderdag 25 juli tot en met zaterdag 27 juli aan de Rijksweg 45 in Kessel. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn feestavonden georganiseerd. De toegang voor zowel deze feesten als het gehele concours is gratis.

Volle tribunes tijdens het spectaculaire Master Springen in 2012.

Volle tribunes tijdens het spectaculaire Master Springen in 2012.