Sonneveld en Excellent B zegevieren in vijfjarigen rubriek

  • 24/07/2014

Sonneveld en Excellent B zegevieren in 5-jarigen rubriek

Ook het Limburgse Kessel laat Mitchel Sonneveld van zich horen. Vorig weekend schreef de ruiter uit Sprundel nog zes rubrieken op zijn naam bij CH de Wolden en vanmiddag pakte hij wederom de winst. Ditmaal met Excellent B (v. Wizzerd) in de vijfjarigen rubriek. Hij verwees Maikel van Mierlo en Kristian Houwen naar respectievelijk de tweede en derde plaats.

“Het is pas de tweede keer dat ik haar mee heb op concours en eigenlijk heb ik ze thuis ook niet veel gereden. De eigenaresse traint haar zelf, maar na deze overwinning denk ik niet dat ik de teugels nog zomaar uit handen geef”, aldus Sonneveld. “Het is een fijne merrie met een prettig karakter. Een paard uit dezelfde moederlijn loopt met Beezie Madden op 1.50m niveau en beide hebben dezelfde instelling, altijd willen werken”.

Op de tweede plaats eindigde Maikel van Mierlo met Vigaro-zoon Empire. Hij wist de tijd van Mitchel (25.49) niet te kloppen en kwam n 26.77 door de finish. Op drie stond Kristian Houwen met de hengst Edinburg. De Vleut-nakomeling zette een tijd neer van 27.06.

Jumping Peel en Maas 2014 © DigiShots

Jumping Peel en Maas 2014
© DigiShots