Tweede editie Jumping Peel & Maas

  • 07/07/2010

JoepNa succesvolle eerste editie, 3 dagen gezelligheid en topsport in Kessel
Joep Raijmakers, zoon van oud Olympisch kampioen Piet Raijmakers, won in 2009 de Grote Prijs van Jumping Peel & Maas

Na een succesvolle eerste editie van Jumping Peel & Maas, zal van 29 tot en met 30 juli de tweede editie van Jumping Peel & Maas plaatsvinden op het sfeervolle complex van Hendrix training in Kessel.

Het programma is dit jaar verdeeld over 3 dagen. Op donderdag 29 juli zullen ‘s morgens en ‘s middags jonge springpaarden in de ring verschijnen en om 19:00 uur de ponyruiters.

Joep Raijmakers, zoon van oud Olympisch kampioen Piet Raijmakers, won in 2009 de Grote Prijs van Jumping Peel & Maas.

Vrijdag 30 juli, zal in het teken staan van de 6- en 7 jarige springpaarden. Om 18.00 uur zal van start worden gegaan met de finale ZZ springen. Aansluitend, zo rond de klok van 19.30 uur, zal de eerste combinatie van het spectaculaire, Master Springen de ring betreden. In deze rubriek strijden twaalf getalenteerde ruiters en amazones om de titel ‘Master Jumping Peel & Maas 2010’ en zullen ze allen een serieuze poging wagen om de zeer goed gevulde prijzenpot te winnen. Na afloop van het Master Springen kunnen de toeschouwer onder het genot van een drankje, hapje en muziek nagenieten van het spectaculaire Master springen, waarbij de hoogte van de hindernissen wel op kunnen lopen tot 1.70m.

Op de slotdag, zaterdag 31 juli, begint de dag met een inloopproef ter voorbereiding de Grote Prijs van Jumping Peel & Maas. In de namiddag strijden de ruiters en amazones in de klasse Z om de overwinning in de Finale Z springen.

Rond de klok van 19.00 uur zal de tweede editie van Jumping Peel en Maas worden afgesloten met het hoogtepunt van dit evenement: Grote Prijs van Jumping Peel en Maas.

De organisatie heet iedereen van harte welkom op de tweede editie van Jumping Peel & Maas, van 29 tot en met 31 juli. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws op www.jumpingpeelenmaas.nl.